top of page
Medarbejder Thea

OM OS

VORES REJSE

ARTHEA er en fortælling om passion, kreativitet og fællesskab. I 2020 slog Thea døren op med drømmen om at skabe et sted hvor kunst og hår møder hinanden - deraf ART og THEA. Fra at stå 2 hårnørder huser det kreative værksted nu 6 styks af slagens. Vi er drevet af kærlighed til håndværket og et ønske om at inspirere jer ligesom I inspirerer os. Vores univers har fokus på dit hår, dine ønsker og dine forventninger. Velkommen til! 

ARTHEA TEAMET

Medarbejder Thea

THEA, EJER OG ART DIRECTOR

Thea er en kreativ ildsjæl, som virkelig brænder for faget. I 2016 blev hun udlært med højeste gennemsnit samt en sølvmedalje. I 2017 modtog hun sin medalje af den danske håndværkerforening København, med håndtryk fra H.M. Dronning og modtog ligeledes legat som anerkendelse af hendes kreative og faglige kompetencer. Rejsen stoppede dog ikke der. I 2019 stod hun live på scenen til NORDIC HAIR AWARDS, da hun var udtaget som finalist i kategorien `Nordic Men´s Hairdresser`.

 

Thea har skabt et unikt studie med højt fagligt niveau da kurser og udvikling bliver vægtet højt. 

Medarbejder Cristine

CAMILLA, MASTER STYLIST

Medarbejder Emilie

EMILIE, MASTER STYLIST

Emilie er en passioneret karakter hvis positive energi og lette humør spreder sig i hele studiet. I 2023 blev hun udlært med en bronzemedalje.

Emilie har en enorm interesse for faget hvilket specielt afspejler sig i hendes kunnen indenfor farve samt extenstionsbehandlinger.

 

Medarbejder Cecilie

CECILIE, MASTER STYLIST

Cecilie har i tidernes morgen været med til at oplære Thea, på Bryggen hvor hun efterfølgende udfoldede sig i Indre København i 8 år. Cecilie er netop vendt tilbage fra barsel og nu skal saksen svinges hos ARTHEA.

Cecilie er ekstrem teknisk dygtig og perfektionstisk til fingerspidserne. Foruden det har hun et specielt flair for at få enhver til at føle sin tid i stolen som en spa-oplevelse.

Medarbejder Naja

Camilla har arbejdet sammen med Thea i mange år forinden ARTHEA blev til og været med på rejsen fra start. Camilla har en unik evne til at nørde fagets teori om det gælder farve, klippeteknik eller produkter.

 

Camillas hjerte banker for at undervise den næste generation frisører på Københavns Frisørskole hvilket betyder hun kun er at finde i studiet 1-2 gange om ugen.

NAJA, JUNIOR STYLIST

Naja er vores 3. års elev og ARTHEA´s yngste medlem. Siden hun hoppede med på teamet i 2022 har hun været i grundig oplæring som har resulteret i Naja nu laver de fleste ting på ligefod med resten af teamet.

 

Inden svendeprøven i april 2025 er Naja igang med at tillære sig de sidste detaljer på sin elevrejse. Med hendes dedikation er der ingen tvivl om hun når rigtigt pænt over målstregen. 

Medarbejder Frederikke

FREDERIKKE, JUNIOR STYLIST

Frederikke er vores sidste nye skud på stammen og ARTHEA`s 1. års elev. Selvom Frederikke er ny i frisørfaget har hun en solid baggrund fra servicebranchen hvilket skinner igennem hendes naturlige omgang med kunder.

Kombinationen af Frederikkes ivrighed efter at lære og tage initiativ og vi vil gøre alt hvad vi kan for, at hendes rejse bliver et fantastisk frisør eventyr tyder på en ny stjerne er ved at blive født.

Mederarbejderholdet

HOLDET

ARTHEA er mere end en salon; det er et kraftcenter af talent og kreativitet. Vores team, bestående af dedikerede frisører Thea, Emilie, Camilla, Cecilie, Frederikke og Naja, er kernen i vores virksomhed. Hver især bidrager med unikke færdigheder og en dyb passion for frisørfaget, hvilket samler os i skabelsen af mindeværdige skønhedsoplevelser. Fra avancerede farvebehandlinger og præcise klipninger til luksuriøse brudepakker og trendsetting herrestyles, ARTHEA står for kvalitet, innovation, og personlig service.

bottom of page