MLJFOTO-05193.jpg

ARTHEA TEAM  

ARTHEA er et helt unikt studio, som til dagligt er ejet & drevet af Thea, som har en drøm om at skabe kunst med hår hver dag - deraf også navnet.

Thea er en enormt kreativ ildsjæl, som virkelig brænder for sit fag. I 2016 blev hun udlært med højeste gennemsnit og en sølvmedalje. I 2017 modtog hun sin medalje af den danske håndværkerforening København, med håndtryk fra H.M. Dronningen og modtog ligeledes legat som en anerkendelse af hendes kreative og faglige kompetencer.

Men Thea er ikke færdig med at lære, inspirere og tage en udfordring op. Hun er konstant i udvikling med både kurser og konkurrencer. Senest stod hun live på scenen til NORDIC HAIR AWARDS 2019, da hun var udtaget som finalist i kategorien 'Nordic Men's Hairdresser'. 

Med på ARTHEA's eventyr er Camilla som er ARTHEA's stjerneskud. Hun er en kæmpe hårnørd med en helt særlig passion og engagement i faget. Thea & Camilla har arbejdet sammen igennem knap 3 år og bruger dagligt hinanden som sparringspartnere, du kan derfor sagtens opleve at vi begge indgår i din behandling med gode råd til både hinanden og dig. Camilla færdiggør sig som ARTHEA's første Junior Stylist til november '21. 

Hos ARTHEA får du en personlig rådgivning, hvor Thea & Camilla tager udgangspunkt i netop DIT hår. Før en behandling, vil I altid forventningsafstemme og sammen finde frem til DIN løsning. Thea & Camilla sørger for at lave en hårjournal således at I altid kan justere og detaljere den kommende behandling.

 

Vi står klar til at byde dig indenfor i studiet, 

VELKOMMEN I STOLEN!

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok